Meble Plus Rynek Mebli Produkcja Mebli

Przegląd wyposażenia - wszystkie

<<< poprzednia -   1  2  3  4   - nastepna >>>

  • O czym marzy wino?2009-09-21 O czym marzy wino?
    Tylko to wino, które poważnie uszczupliło zawartość naszego portfela, warte jest odpowiedniego przechowywania
  • Podłoga jak nowa przez lata2009-09-21 Podłoga jak nowa przez lata
    Utrzymanie higieny i czystości na wysokim poziomie jest jednym z głównych warunków odpowiedniego funkcjonowania lokalu gastronomicznego, a czysta kuchnia to oprócz dobranego menu klucz do sukcesu restauratora
  • Pod wysokim ciśnieniem2009-07-23 Pod wysokim ciśnieniem
    Ekspresy ciśnieniowe to dzisiaj codzienność w polskich lokalach gastronomicznych. Nikogo już nie trzeba do nich przekonywać, a restauratorzy mają niemal nieograniczone pole wyboru.
  • Sekret świeżej kawy2009-06-02 Sekret świeżej kawy
    Zdecydowaną większość usterek ekspresów do kawy udałoby się uniknąć, gdyby ich użytkownicy właściwie o nie dbali.
  • Preparaty bezpieczeństwa2009-06-02 Preparaty bezpieczeństwa
    Wielu pracowników polskich restauracji nie do końca potrafi odpowiednio stosować środki chemiczne. A właśnie to ma wręcz fundamentalne znaczenie w kwestii bezpieczeństwa klientów.
  • Bielszy odcień bieli2009-06-02 Bielszy odcień bieli
    Czy warto inwestować we własne zaplecze pralnicze?
  • Organizacja na medal2009-04-23 Organizacja na medal
    Systemy komputerowe to już niemal standard w restauracjach. Bogata oferta rynkowa sprawia, że każdy znajdzie w niej coś dla siebie.
  • Sposób na kuchnię2009-02-18 Sposób na kuchnię
    Wyposażenie kuchni restauracji, baru czy kawiarni to jedno z najważniejszych wyzwań stojących przed przedsiębiorcami. Trzeba liczyć, że pochłonie to co najmniej 20-30% budżetu przeznaczonego na całą inwestycję
  • Bar pod pełną kontrolą2009-02-18 Bar pod pełną kontrolą
    Dobry barman zna swoje królestwo – zawsze wie, gdzie szukać odpowiedniej butelki. Wie również, kiedy trzeba będzie wymienić ją na nową
  • System dla każdego2009-02-18 System dla każdego
    Jednym z częściej zadawanych pytań przez właścicieli małych lokali gastronomicznych jest to, czy system komputerowy sprawdzi się w ich punkcie
  • 2008-12-17 Świąteczne inspiracje
    Tegoroczna, rekordowo długa przerwa świąteczna z pewnością również znacząco wpłynie na fakt, że restauracje będą w tym czasie oblężone nawet bardziej niż zwykle
  • Piorą, suszą i... maglują2008-12-17 Piorą, suszą i... maglują
    Nowoczesne rozwiązania w dziedzinie pralnictwa sprawiły, że każdy właściciel hotelu, restauracji czy choćby klubu sportowego może otworzyć własną, wewnętrzną pralnię
  • Na straży porządku2008-12-17 Na straży porządku
    Aby ułatwić pracę personelowi, warto zadbać o odpowiednie urządzenia, które profesjonalnie i szybko zajmą się odświeżaniem wykładzin, posadzek, okien czy też przywracaniem porządku na dziecińcach lub tarasach
  • Szklana opowieść2008-11-13 Szklana opowieść
    Przy doborze szkła do lokalu liczy się przede wszystkim charakter lokalu, upodobania gości, a także ciekawy i niebanalny pomysł
  • Czystość się opłaca2008-11-13 Czystość się opłaca
    Przy tak zwanym dobrym dniu w lokalu może się zdarzyć, że te same naczynia czy sztućce będą myte po kilkanaście razy
  • Z (nie)jednego pieca2008-11-13 Z (nie)jednego pieca
    Zastąpienie tradycyjnych urządzeń do obróbki cieplnej jednym piecem konwekcyjno-parowym daje możliwość równoczesnego przygotowania kilku potraw
  • Porcelanowa jesień2008-10-10 Porcelanowa jesień
    Tej jesieni w stołowym wzornictwie modne są motywy inspirowane egzotyką – Dalekim Wschodem, gorącą Ameryką Południową, pustynną Saharą
  • Półka na wagę... stali2008-10-10 Półka na wagę... stali
    Wpływają na prawidłową organizację pracy i funkcjonalność wszystkich stref, czy to przygotowalni, czy kuchni właściwej, czy wreszcie stref magazynowych
  • Prosta rzecz2008-10-10 Prosta rzecz
    Warto poświęcić chwilę na wybór odpowiedniego bemara, bo w przyszłości zaowocuje to sporymi oszczędnościami i większą funkcjonalnością
  • WC czystość2008-10-10 WC czystość
    Toaleta w lokalu dla zdecydowanej większości klientów polskich restauracji jest wręcz jego wizytówką, świadczy o poziomie higieny w całym obiekcie
SPA BUSINESS DOMY DREWNIANE Łazienka Salon i Sypialnia Meble Plus Najlepiej Sprzedawane PROJEKTY DOMÓW Podłogi i Ściany PRODUKCJA MEBLI restaurator RYNEK MEBLI Świat Łazienek i Kuchni Świat Alkoholi Urządzamy Łazienki Drinki Urządamy Kuchnie Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Oświetlenie
Strona głównaPrenumerataReklamaArchiwumO nasRedakcja

Copyright by Publikator Sp. z o.o. 2018, webmaster: webpublikator.com.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego portalu. Więcej o plikach cookies w regulaminie.

Publikator Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku, 15-425 przy ul. Cieszyńska 3a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców
prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000084741, kapitał zakładowy 220.000 zł, NIP: 542-021-03-91

0.242997