Meble Plus Rynek Mebli Produkcja Mebli

Opinie - wszystkie

<<< poprzednia -   1  2  3  4  5  6  7   - nastepna >>>

  • Wiosna w cukierni2009-04-23 Wiosna w cukierni
    Tomasz Deker, Mistrz Świata w Cukiernictwie, opowiada o trendach w cukiernictwie, światowych standardach i własnym biznesie.
  • Sztuka bycia kelnerem2009-04-23 Sztuka bycia kelnerem
    Kelnerstwo to sztuka wymagająca ciągłego samodoskonalenia i rozwoju. Pomocą i dobrą radą służy kelnerom Krajowe Stowarzyszenie Kelnerów.
  • Organicznie modny temat2009-04-23 Organicznie modny temat
    Rozważania Jarosława Walczyka na temat żywności organicznej w restauracjach.
  • Laboratorium smaku2009-04-23 Laboratorium smaku
    Bożena Sikoń mówi o trudach i wyzwaniach, jakim cukiernik musi sprostać w trakcie swojej kariery.
  • Wilk syty i owca cała2009-02-18 Wilk syty i owca cała
    Wobec zwiększającej się tendencji żywienia poza domem, kontrola porcji, a właściwie jej wartości odżywczej staje się niezwykle ważna
  • Szansa dla przemysłu... spotkań2009-02-17 Szansa dla przemysłu... spotkań
    Warto pamiętać, że z punktu widzenia organizacji imprez biznesowych ... ludzie zawsze będą się spotykać
  • Sztuka konkurowania2009-02-17 Sztuka konkurowania
    Theofilos Vafidis, członek Kapituły i współzałożyciel Fundacji Klub Szefów Kuchni, ekspert i doradca kulinarny
  • Kod Ancory2008-12-17 Kod Ancory
    Adam Chrząstowski, współwłaściciel i szef kuchni w krakowskiej restauracji Ancora. W rozmowie z nami przekonuje, że w gastronomii trzeba inwestować przede wszystkim w jakość
  • Pora kulinarnych żniw2008-12-17 Pora kulinarnych żniw
    Marcin Budynek, dyrektor gastronomiczny Hotelu Warszawa w Augustowie, członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni
  • Magia srebrnego ekranu2008-11-13 Magia srebrnego ekranu
    Kto ma media, ten ma władzę. Przy ocenie wpływu, jaki media wywarły na rozwój polskiej gastronomii, nie sposób nie podpisać się pod taką tezą
  • Grillowanie z wyobraźnią2008-11-13 Grillowanie z wyobraźnią
    Grillowanie to właściwie odmiana pieczenia – twierdzi Jacek Szczepański, szef kuchni Restauracji Porta 13, kapitan Berghoff BBQ Team
  • Pionierzy carvingu2008-10-10 Pionierzy carvingu
    Efektowne rzeźby w owocach i warzywach coraz częściej pojawiają się na polskich stołach weselnych i bankietowych
  • Najważniejszy jest gość2008-10-10 Najważniejszy jest gość
    Nie jestem kucharzem, ale i nie na tym polega moja praca tutaj. Do mnie należy zarządzanie restauracją w taki sposób, by przynosiła zyski - podkreśla Dirk Tillmann
  • Serwis to podstawa2008-10-10 Serwis to podstawa
    felieton Jarosława Walczyka – współtwórcy Fundacji Klub Szefów Kuchni i członka Kapituły KSK, współwłaściciela restauracji oraz dyrektora hotelowej gastronomii
  • Precyzja to za mało2008-09-10 Precyzja to za mało
    Bocus d'Or to najważniejszy konkurs kulinarny na świecie, jedyny, w którym rywalizują reprezentacje 24 krajów świata - przekonuje C-Michel Labarre
  • Szkoła mistrzów2008-09-10 Szkoła mistrzów
    Konkursy mogą pomagać i pomagają w rozwoju zawodowym kucharzy - twierdzi Jerzy Pasikowski
  • Ostrożnie z trendami2008-07-08 Ostrożnie z trendami
    Miarą wartości szefa kuchni jest jego zdolność do zapełnienia restauracji, a nie umiejętność popisywania się sztuczkami – przekonuje Robert Sowa
  • Ekspansja2008-07-08 Ekspansja
    Franczyza to dla mnie test uczciwości – mówi Leszek Rodak, prezes zarządu Sfinks Polska S.A.
  • Lato na moim talerzu2008-07-07 Lato na moim talerzu
    Nie zapomnijmy o tym, o co podczas wakacji tak naprawdę chodzi, czyli o świeżych owocach, warzywach, biesiadowaniu pod gołym niebem
  • Teraz my!2008-06-10 Teraz my!
    Rolą stowarzyszeń kulinarnych powinno być dbanie o kulinarne dziedzictwo swoich regionów – podkreśla w rozmowie z nami Krzysztof Szulborski, prezes Pomorskiego Regionu Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników, szef kuchni w gdańskim Hotelu Hevelius, wiceprezes OSSKiC.
SPA BUSINESS DOMY DREWNIANE Łazienka Salon i Sypialnia Meble Plus Najlepiej Sprzedawane PROJEKTY DOMÓW Podłogi i Ściany PRODUKCJA MEBLI restaurator RYNEK MEBLI Świat Łazienek i Kuchni Świat Alkoholi Urządzamy Łazienki Drinki Urządamy Kuchnie Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Oświetlenie
Strona głównaPrenumerataReklamaArchiwumO nasRedakcja

Copyright by Publikator Sp. z o.o. 2018, webmaster: webpublikator.com.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego portalu. Więcej o plikach cookies w regulaminie.

Publikator Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku, 15-425 przy ul. Cieszyńska 3a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców
prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000084741, kapitał zakładowy 220.000 zł, NIP: 542-021-03-91

0.821364