Meble Plus Rynek Mebli Produkcja Mebli

Raporty i Analizy - wszystkie

<<< poprzednia -   1  2  3  4   - nastepna >>>

  • Trudny klient2009-11-25 Trudny klient
    Kim jest „trudny klient”? Czy ten, który zadaje zbyt dużo pytań, czy może taki, który jest zbyt małomówny?
  • Strzał w dziesiątkę (cz. II)2009-11-25 Strzał w dziesiątkę (cz. II)
    Otwarcie dobrej restauracji to nie lada wyzwanie. Już na samym początku powinniśmy ustalić rodzaj naszej działalności i jej lokalizację.
  • Strzał w dziesiątkę (cz. I)2009-09-21 Strzał w dziesiątkę (cz. I)
    Otwarcie dobrej restauracji to nie lada wyzwanie. Już na samym początku powinniśmy ustalić rodzaj naszej działalności i jej lokalizację
  • Klient najważniejszy2009-09-21 Klient najważniejszy
    Na tym polega obsługa klienta: zebraniu zamówień, uśmiechaniu się i szybkiej realizacji. Dlaczego więc w tak wielu lokalach ta sztuka nie została jeszcze przez personel opanowana?
  • Krach na Zachodzie2009-04-23 Krach na Zachodzie
    Recesja to obecnie temat numer 1. Kryzys nie ominął też restauracji. Jak w czasie recesji radzą sobie restauratorzy?
  • Gwarancja czystości2009-04-23 Gwarancja czystości
    Higiena to sprawa priorytetowa. Dlatego środki czyszczące powinny zapewnić także ochronę mikrobilogiczną.
  • Droga do biznesu2009-02-18 Droga do biznesu
  • Pod presją2009-02-18 Pod presją
    Pracownicy hotelarstwa i gastronomii są częściej niż pracownicy innych sektorów narażeni są na przemoc, nękanie i dyskryminację zarówno ze strony klientów jak i współpracowników oraz pracodawców
  • Siła cateringu2009-02-18 Siła cateringu
    Właściciele firm cateringowych prześcigają się w tworzeniu ciekawych ofert, które oprócz dobrej kuchni obejmują obsługę kelnerską, barmanów, serwis sprzątający, a także muzyków
  • Pokonać kryzys2009-02-18 Pokonać kryzys
    Światowy kryzys nie oszczędził także branży gastronomicznej. W związku z tym wiele firm zaopatrujących restauracje podejmuje kroki łagodzące skutki recesji
  • Szkolenia czas zacząć2009-02-17 Szkolenia czas zacząć
    Gastronomia nie jest łatwą sztuką, dlatego, by być w niej dobrym, trzeba nieustannie pracować nad sobą i szukać wiedzy, gdzie się da
  • Misterium pracy2008-12-17 Misterium pracy
    Erfurt to takie miejsce, gdzie wyznaczane są trendy na najbliższe cztery lata, do kolejnej olimpiady
  • Recepta na sukces czy przetrwanie?2008-12-17 Recepta na sukces czy przetrwanie?
    Mijający rok upłynął pod znakiem kwitnącej gastronomii i Olimpiady Kulinarnej w Erfurcie, przyszły – zaczyna się już od obaw o skutki czekającej nas recesji
  • Kawa i savoir vivre2008-11-13 Kawa i savoir vivre
    We Włoszech poznaje się obcokrajowca po tym, kiedy po południu zamawia cappuccino
  • Bufet dla VIPa?2008-10-10 Bufet dla VIPa?
    Od powitalnego drinka do deseru – każda część menu współtworzy klimat przyjęcia na wysokim poziomie
  • Zaprogramuj imprezę2008-10-10 Zaprogramuj imprezę
    Notatnik kelnerski zostaje wypierany przez elektroniczne bonowniki, ale jeszcze szybciej z firmy cateringowej znika pomazana tablica rezerwacji sal i sprzętu
  • Toaleta 2012 - Raport2008-10-10 Toaleta 2012 - Raport
    toalet w hotelach, restauracjach czy na stacjach benzynowych możemy chodzić bez strachu, choć luksusu spodziewać się raczej nie możemy. Gorzej, jeśli trafimy na dworzec
  • Mistrzowie efektu2008-09-10 Mistrzowie efektu
    Bankiet biznesowy, event, bal, przyjęcie okolicznościowe… Co zrobić, by w pamięci naszych gości pozostały na długo?
  • Jak wygrać z czasem?2008-09-10 Jak wygrać z czasem?
    Dzięki rozsądnemu podziałowi obowiązków oraz wcześniejszemu planowaniu można łatwo uniknąć wpadki na reprezentacyjnym bankiecie
  • Menu dla każdego2008-09-10 Menu dla każdego
    Diabetycy, wegetarianie czy alergicy coraz częściej mówią głośno o swoich problemach i potrzebach, wychodzą z cienia. Jak ich przekonać do restauracji?
SPA BUSINESS DOMY DREWNIANE Łazienka Salon i Sypialnia Meble Plus Najlepiej Sprzedawane PROJEKTY DOMÓW Podłogi i Ściany PRODUKCJA MEBLI restaurator RYNEK MEBLI Świat Łazienek i Kuchni Świat Alkoholi Urządzamy Łazienki Drinki Urządamy Kuchnie Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Meble i Dekoracje Wybieramy Oświetlenie
Strona głównaPrenumerataReklamaArchiwumO nasRedakcja

Copyright by Publikator Sp. z o.o. 2018, webmaster: webpublikator.com.pl
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego portalu. Więcej o plikach cookies w regulaminie.

Publikator Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku, 15-425 przy ul. Cieszyńska 3a, wpisaną do rejestru przedsiębiorców
prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Białymstoku XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
nr KRS 0000084741, kapitał zakładowy 220.000 zł, NIP: 542-021-03-91

0.247921